-
Research Article
식품군을 활용한 유치원생 대상 STEAM 교육 프로그램 개발 및 효과평가
-
안진경
, 김세연
, 김동혁
, 이정희
-
Development and Effectiveness Evaluation of the STEAM Education Program on Food Groups for Kindergarteners
-
Jinkyeong Ahn
, Seyoen Kim
, Donghyuk Kim
, Jounghee Lee
-
Korean Journal of Community Nutrition 2022;27(5):361-372.
DOI: https://doi.org/10.5720/kjcn.2022.27.5.361
Published online: October 31, 2022
1군산대학교 교직과, 교수
2군산대학교 일반대학원 유아교육과, 박사과정
3군산대학교 식품영양학과, 석사과정
4군산대학교 식품영양학과, 조교수
1Professor, Department of Teachers Education, Kunsan National University, Gunsan, Jeollabuk-do, Korea JFIF d d Ducky d qhttp://ns.adobe.com/xap/1.0/